Η Ομάδα μας

Η ομάδα μας πίσω από την AsfalisiTopTeam στελεχώνεται από νέους, δημιουργικούς και αξιόλογους επαγγελματίες, που έχουν στόχο να καθοδηγούν και να συμβουλεύουν τους ανθρώπους που θέλουν να αποκτήσουν την καλύτερη διασφάλιση για το μέλλον τους. Όλοι γνωρίζουν πόσο δύσκολο είναι να χτίσεις και να εξασφαλίσεις καλύτερες και ασφαλέστερες συνθήκες επιβίωσης.

Οι ασφαλιστικές υπηρεσίες που παρέχουμε στοχεύουν στη δημιουργία προστιθέμενης αξίας για τους πελάτες μας. Μέσα από τη μακρόχρονη εμπειρία αλλά και τις συνεργασίες μας, έχουμε αποκτήσει δεξιότητες και τεχνικές, που αποτελούν εγγύηση για την ποιότητα της υπηρεσίας και υποστήριξης προς τους πελάτες μας.

Έχουμε αναπτύξει εργαλεία και τεχνικές που εξασφαλίζουν τη συμβουλευτική μας διαδικασία για να υποστηρίζουμε σε μέγιστο βαθμό τη διερεύνηση των ασφαλιστικών σας αναγκών, αλλά και την αποτελεσματικότητα των ενεργειών μας για τη μέγιστη εξασφάλισή σας, της οικογένειας, των επαγγελματιών και των επιχειρήσεων.

Μας ενδιαφέρει και επιδιώκουμε την επαφή με όλους τους ανθρώπους που αναζητούν έγκυρες και αξιόπιστες λύσεις στην ασφάλισή τους, από εξειδικευμένα στελέχη που έχουν αναπτύξει σημαντική εμπειρία από το σύνολο των ενεργειών της AsfalisiTopTeam.

Θέλουμε να μοιραστείτε μαζί μας τις σημερινές αλλά και τις μελλοντικές σας ανάγκες, για να σας εξασφαλίσουμε την καλύτερη δυνατή προστασία.

Asfalisi Top Team

Μιχαηλίδης Άρης
Προϊστάμενος Ομάδας

Το να είμαι δίπλα στους ανθρώπους της ομάδας μου, να μπορώ να βρίσκω τις σωστές λύσεις γι αυτούς, να αναπτύσσω την ομάδα επιλεκτικά, θεωρώ ότι είναι δημιουργία και δυναμική. Εξάλλου «προχωράει» μόνο ότι δεν είναι στατικό.

Κρυωνά Θάλεια
Πιστοποιημένη Ασφαλιστική Σύμβουλος

Together Everyone Achieves More... Aυτή είναι η ομάδα μας. Kοινοί στόχοι, κοινά οράματα, πολλαπλή δύναμη. Τι κάνουμε; Συνεργαζόμαστε με τον πελάτη, σκεφτόμαστε πριν από τον πελάτη και δημιουργούμε τις λύσεις που χρειάζεται. Είμαστε δίπλα του.

Μανδέλα Βιβή
Πιστοποιημένη Ασφαλιστική Σύμβουλος

Είμαι συνειδητά στον ασφαλιστικό κλάδο και η ουσία της δουλειάς μου είναι ο ασφαλιστικός σχεδιασμός και η δημιουργία επιλογών. Βασική μου προτεραιότητα η προστασία των σημαντικότερων αγαθών για εσάς.

Γιαγκίδης Δανιήλ
Πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Ως στέλεχος, συντεταγμένο με την μεγαλύτερη ασφαλιστική εταιρεία της χώρας, επιδιώκω τον σωστό ασφαλιστικό σχεδιασμό των πελατών μου, σύμφωνα πάντα με τις ανάγκες τους και τις επιθυμίες τους, προωθώντας παράλληλα την ασφαλιστική συνείδηση.

Μεταλλίδης Κώστας
Πιστοποιημένος Ασφαλιστικός Σύμβουλος

Έχω την τιμή και την χαρά να είμαι ένα από τα στελέχη της Εθνικής Ασφαλιστικής, πάντα στην πρώτη γραμμή, έτοιμος να προσφέρω ασφαλιστικές λύσεις στους ανθρώπους που συναντώ καθημερινά. Νοιάζομαι για τον συνάνθρωπο, τον ακούω, αναλύω τις ανάγκες του και προτείνω την καλύτερη δυνατή λύση.