Είμαι ο Άρης Μιχαηλίδης

Προϊστάμενος Ομάδας

Όλα αλλάζουν… Oι συνθήκες, η αγορά, οι πελάτες, οι ανάγκες… Αυτό το οποίο μένει όμως ίδιο είναι οι καλές συνεργασίες. Το να είμαι δίπλα στους ανθρώπους της ομάδας μου, να μπορώ να βρίσκω τις σωστές λύσεις γι αυτούς, να αναπτύσσω την ομάδα επιλεκτικά, θεωρώ ότι είναι δημιουργία και δυναμική. Εξάλλου «προχωράει» μόνο ότι δεν είναι στατικό.

Επικοινωνήστε μαζί μου!
Μιχαηλίδης Άρης

Λιγα λογια για μενα

Μέσα από τη συνεργασία μπορεί να προαχθεί η υποστήριξη του πελάτη και η αναβάθμιση του θεσμού της ασφάλισης.

Ο Άρης Μιχαηλίδης δραστηριοποιείται στον Ασφαλιστικό κλάδο από το 1993. Αρχικά ως ασφαλιστικός διαμεσολαβητής και από το 1998 ως προϊστάμενος ομάδων ασφαλιστικών συμβούλων, δημιουργώντας μια επιτυχημένη πορεία στον ασφαλιστικό χώρο. Με κινητήρια δύναμη την πίστη του στους ανθρώπους και στον θεσμό της ασφάλισης, έχει δημιουργήσει την AsfalisiTopTeam, ομάδα από επιλεκτικά εξειδικευμένους συνεργάτες, προκειμένου μέσα από τη συνεργασία να προαχθεί η υποστήριξη του πελάτη και η αναβάθμιση του θεσμού της ασφάλισης, παρέχοντας τόσο στους υφιστάμενους συνεργάτες, όσο και σ’ αυτούς που θα ενταχθούν τη δυνατότητα μιας συνεχούς εξελισσόμενης, σύγχρονης καριέρας.


Τι λενε οι συνεργατες μου;

 • Η ομάδα, αυτό που είμαστε όλοι, ξεκινάει από το δημιουργό της. Eίναι ο άνθρωπος που δεν κρατάει τη γνώση για τον εαυτό του, είναι ο άνθρωπος που στέκεται μπροστά στα δύσκολα και χαίρεται διπλά για τις επιτυχίες των συνεργατών του. Γιατί όπως είπε και ο Stephen Covey: “Ηγέτης είναι αυτός που ανεβαίνει στο ψηλότερο δέντρο, ερευνά την όλη κατάσταση και φωνάζει «λάθος ζούγκλα».”

  Κρυωνά Θάλεια
  Κρυωνά Θάλεια
  Ασφαλιστικός & Οικονομικός Σύμβουλος
 • Ο κ. Μιχαηλίδης αποτελεί τον συνδετικό κρίκο της ομάδας μας, AsfalisiTopTeam, έχοντας ως βασικές αρχές την ανθρώπινη προσέγγιση και την εξέλιξη των συνεργατών του. Το ήθος και οι γνώσεις του αποτελούν το εφαλτήριο για εμάς τους συνεργάτες του, σε μια καριέρα πολλά υποσχόμενη. Τα χρόνια της συνεργασίας μας αποτελούν για εμένα «σχολείο» γνώσεων και ικανοτήτων.

  Μανδέλα Βιβή
  Μανδέλα Βιβή
  Ασφαλιστικός & Οικονομικός Σύμβουλος
 • Ένας από τους βασικούς λόγους που επέλεξα να συνεχίσω την καριέρα μου στην ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ είναι ο κ. Μιχαηλίδης Άρης, manager της Εθνικής. Επαγγελματίας, γνωστής του ασφαλιστικού χώρου καθώς εδώ και αρκετά χρόνια υπηρετεί τον τομέα της ιδιωτικής ασφάλισης, ειλικρινής, αληθινός και με διάθεση να βοηθήσει τους συνεργάτες του να εξελιχθούν επαγγελματικά. Με βοήθησε να καταλάβω ότι με τα κατάλληλα εφόδια , το μέγεθος της εταιρείας, το brand name της, την σκληρή και αδιάκοπη εργασία, αλλά και με την κατάλληλη υποστήριξη μέσα από ένα περιβάλλον συνεργασίας και αλληλοϋποστήριξης που δημιουργεί ο ίδιος, δεν υπάρχουν όρια για τον ασφαλιστικό σύμβουλο, τόσο σε επαγγελματικό όσο και σε οικονομικό επίπεδο, καθώς και σε επίπεδο αναγνώρισης και κοινωνικής καταξίωσης.

  Μεταλλίδης Kώστας
  Μεταλλίδης Kώστας
  Ασφαλιστικός & Οικονομικός Σύμβουλος
 • Είναι επαγγελματίας σε όλα τα επίπεδα καθώς ασχολείται επισταμένα με την προώθηση των υποθέσεων των πελατών μας, με την βελτίωση των παρεχόμενων υπηρεσιών προς αυτούς μέσω της συνεχούς εκπαίδευσης και υποστήριξης που παρέχει στους συνεργάτες του, προωθώντας την αξία της ασφάλισης.

  Γιαγκίδης Δανιήλ
  Γιαγκίδης Δανιήλ
  Ασφαλιστικός & Οικονομικός Σύμβουλος

Στοιχεια Επικοινωνιας

 • Τηλέφωνο: 2311113456
 • Fax: 2310528246
 • Κινητό: 6944319700
 • Εmail: ​[email protected]

“ Μπορείς να στείλεις την ερώτησή σου και μέσω της φόρμας επικοινωνίας! ”

Άρης Μιχαηλίδης
Προϊστάμενος ομάδας

Testimonial Άρης Μιχαηλίδης

Πως μπορω να σας βοηθησω;

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το επίθετό σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Θέμα

Το μήνυμά σας