Καριέρα

Το group AsfalisiTopTeam αποτελούμενο από μια επίλεκτη ομάδα ανθρώπων της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ, με εξειδίκευση στην ιδιωτική ασφάλιση, παρέχει ποιοτικές λύσεις στην ανεύρεση και αξιολόγηση ανθρώπινου δυναμικού πωλήσεων. Η φιλοσοφία μας για την ανάπτυξη του ανθρώπινου δυναμικού πωλήσεων στην Ιδιωτική Ασφάλιση βασίζεται σε αντικειμενικά κριτήρια, αλλά και μετρήσιμα στοιχεία έτσι ώστε να εντάσσονται στην Ομάδα τα καταλληλότερα στελέχη, που θα συμβάλουν στην ανάπτυξή της, αλλά θα δημιουργήσουν και μια πορεία μακρόχρονης καριέρας.H Διαδικασία μας

σε 4 βήματα


Προφίλ

Καθορισμός του προφίλ υποψηφίου.

Κριτήρια

Σχεδιασμός κριτηρίων και συντελεστών.

Συνέντευξη

Προσωπική συνέντευξη.

Άμεση απάντηση

Άμεση απάντηση και διαδικασία συνεργασίας.


Η διαδικασία της ανεύρεσης και επιλογής των κατάλληλων στελεχών Ασφαλιστικών Συμβούλων ανήκει στο τμήμα hum-res.AsfalisiTopTeam και περιλαμβάνει ιδιαίτερα συγκεκριμένες ενέργειες, οι οποίες εξελίσσονται με έναν ξεχωριστό τρόπο έτσι ώστε να τηρείται αξιοπρεπής διαδικασία αξιολόγησης του κάθε ενδιαφερόμενου στελέχους που διεκδικεί την ένταξή του και την δημιουργία καριέρας του.


  • Καθορισμός προφίλ του υποψηφίου με ένα σύντομο Βιογραφικό, που του αποστέλλεται να συμπληρώσει με email από το τμήμα μας.
  • Σχεδιασμός κριτηρίων και συντελεστών για κάθε υποψήφιο με την διεξαγωγή απαιτούμενων test, που του αποστέλλονται να συμπληρώσει με email από το τμήμα μας.
  • Προσωπική συνέντευξη για την αξιολόγηση του ανθρώπινου παράγοντα από εξειδικευμένα στελέχη.
  • Άμεση απάντηση μετά το πέρας των διαδικασιών από το τμήμα μας και επιμέλεια της διαδικασίας σε περίπτωση συνεργασίας.

Ο σημαντικοτερος παραγοντας ειναι οι ανθρωποι

Για εμάς οι άνθρωποι είναι ο σημαντικότερος παράγοντας επίτευξης των επιθυμητών αποτελεσμάτων. Ο κάθε άνθρωπος είναι ξεχωριστός χάρη στην προσωπικότητα του, αλλά και τις δεξιότητες που διαθέτει, με τα οποία προσδιορίζεται σε μεγάλο βαθμό η απόδοση της Ομάδας.

Η καθοδήγηση που δίνεται έχει θετική επίδραση στην απόδοση αυτής της Ομάδας, που δημιουργούμε σε καθημερινή βάση και παρακολουθείται συνεχώς με σκοπό την πλήρη εναρμόνισή της στα απαιτούμενα χαρακτηριστικά του group AsfalisiTopTeam.

Κορυφαίο στέλεχος αυτού του group που γνωρίζει τις διαδικασίες και τα απαιτούμενα εργαλεία των πωλήσεων, οργανώνει, διοικεί και υποστηρίζει το τμήμα πωλήσεων με την απαιτούμενη παρακίνηση και εκπαιδευτική διαδικασία συνεχόμενης ροής.

Βασιζόμενοι σε ιδιαίτερους τρόπους για την θετική ενίσχυση των στελεχών που δημιουργούμε, αναγνωρίζουμε την αξία τους, τις καλές ιδέες και ενέργειες της αρμονικής συνεργασίας μεταξύ τους, την ανάληψη πρωτοβουλιών, επιβραβεύοντας τα επίπεδα απόδοσής τους ηθικά και οικονομικά.Εάν πιστεύεις κι εσύ στα δικά μας οράματα και θέλεις να αποτελείς μέρος αυτής της εξειδικευμένης Ομάδας, μπορείς να μας στείλεις σήμερα το βιογραφικό σου!

H αξιολόγηση γίνεται πάντα μέσα από συγκεκριμένες, πιστοποιημένες διαδικασίες και φυσικά θα λάβεις άμεσα τα αποτελέσματα.


Το όνομά σου (απαραίτητο)

Το επώνυμό σου (απαραίτητο)

Το email σου (απαραίτητο)

Έχεις ερωτήσεις ή κάποιο σχόλιο;

Ανέβασε το βιογραφικό σου σε μορφή pdf, doc ή docx