Υγεία


Το γνωρίζουμε όλοι μας!

Η ασφάλιση της Υγείας είναι Πρόληψη.


Είναι κοινή παραδοχή ότι η υγεία μας είναι το πολυτιμότερο αγαθό που απολαμβάνουμε. Όταν πρόκειται για την υγεία μας θα κάναμε το καλύτερο δυνατό για να μπορέσουμε να ξεπεράσουμε το πρόβλημα.

Ποιο είναι όμως το καλύτερο δυνατό όταν στην πραγματικότητα το κόστος της καλύτερης περίθαλψης στην πλειοψηφία των περιπτώσεων είναι απαγορευτικό; Τότε αρχίζουν οι συμβιβασμοί για το θέμα της υγείας γιατί δεν έχουμε κάνει κάτι για να προστατέψουμε αυτό το πολύτιμο αγαθό.

Η ασφάλιση υγείας είναι ένα όπλο που έχουμε στη διάθεσή μας, το οποίο όταν και αν χρειαστεί, θα μας βοηθήσει πραγματικά να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την υγεία μας χωρίς να μας απασχολεί το κόστος. Η ασφάλιση υγείας είναι πρόληψη.


Λόγοι για τους οποίους κάνουμε Aσφάλιση Yγείας

Κάλυψη του κόστους

Μπορώ να ανταποκριθώ σε οποιαδήποτε ανάγκη θεραπείας παρουσιαστεί χωρίς να με απασχολεί το κόστος, το που θα βρω χρήματα ή το τι θα χρειαστεί να θυσιάσω για να πετύχω το καλύτερο δυνατό για την υγεία μου.

Δυνατότητα επιλογής

Μπορώ να επιλέξω το σημείο που κρίνω εγώ ότι ανταποκρίνεται στην αντιμετώπιση του προβλήματος που αντιμετωπίζω, είτε στην Ελλάδα είτε στο εξωτερικό.

Δημιουργία ικανότητας ασφάλισης

Το γιατί να ασφαλιστώ αφού είμαι υγιής στην προκειμένη περίπτωση καταρρίπτεται καθώς όσο το συντομότερο κατοχυρώσω την ασφαλισιμότητά μου, δηλαδή το γεγονός ότι γίνομαι αποδεκτός για ασφάλιση από μια ασφαλιστική εταιρεία, τόσο το καλύτερο. Κανείς δεν μπορεί να προβλέψει το μέλλον και η έννοια της ασφάλισης είναι αυτή ακριβώς, δηλαδή η πρόνοια, η πρόβλεψη να κατοχυρώσω τα δικαιώματά μου και τις επιλογές μου πριν μου παρουσιαστεί το πρόβλημα. Τότε, οι επιλογές μου θα είναι σημαντικά λιγότερες.

Η ασφάλιση υγείας είναι οικονομική

Δεν υπάρχει ακριβό ασφαλιστικό πρόγραμμα υγείας, αλλά πρόγραμμα υγείας το οποίο ανταποκρίνεται στις ανάγκες και στις οικονομικές δυνατότητες του καθενός. Το μόνο που έχει να κάνει κάποιος είναι να απευθυνθεί στους ειδικούς.


Εχετε ερωτησεις για τα προγραμματα υγειας;

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Οι ερωτήσεις σας


Ολα τα Ασφαλιστικα Προγραμματα


To βρισκεις χρησιμο; Μοιρασου το!


Γνωρίστε τις επιλογές σας!

Η γνώση είναι δύναμη και για να μάθει κάποιος τι καλύτερο μπορεί να κάνει γι’ αυτόν και την οικογένειά του, θα πρέπει να ρωτήσει. Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε τις επιλογές σας.

 

Ρωτήστε μας σήμερα!