Σύνταξη


Το γνωρίζουμε όλοι μας!

Η ασφάλιση της Σύνταξης είναι Αξιοπρέπεια.


Καμιά φορά τα χρόνια που περνάνε φέρνουν περιουσία, οικογένεια, χαρές... Πάντα όμως φέρνουν γήρας.

- #

Το θέμα της επαρκούς και έγκαιρης συνταξιοδότησης αποτελεί ένα κεφαλαιώδους σημασίας ζήτημα για όλες τις κοινωνίες του κόσμου και πολύ περισσότερο για τη δική μας. Η Ελληνική πολιτεία αναγκάστηκε, έπειτα από  τεράστιες πιέσεις που δέχτηκε, αλλά και από την αναγκαιότητα προσαρμογής του συστήματος σε πιο ρεαλιστικές βάσεις, να πάρει μέτρα προσαρμογής του ασφαλιστικού συστήματος τα οποία πριν από μερικά χρόνια ούτε που θα τολμούσαμε να σκεφτούμε.

Η μείωση των συντάξεων σε πολύ χαμηλά επίπεδα, σε συνδυασμό με την επιμήκυνση του χρόνου συνταξιοδότησης έχει φέρει σε μεγάλο σκεπτικισμό τους Έλληνες εργαζομένους, που με βεβαιότητα πλέον οδεύουν στην τρίτη ηλικία με τεράστια ανασφάλεια και προδιαγεγραμμένη την πτώση του βιοτικού τους επιπέδου.

Αποτελεί ουτοπική επιθυμία παρά πραγματικότητα ότι το κράτος μπορεί να δώσει ολοκληρωμένες λύσεις σε οποιοδήποτε βασικό πρόβλημα των πολιτών που το απαρτίζουν. Αυτό δεν έχει γίνει ποτέ και πουθενά. Η πολιτεία το μόνο που μπορεί να εξασφαλίσει στα μέλη της είναι ένα ελάχιστο επίπεδο παροχών, το οποίο προσπαθεί να βελτιώνει αναλόγως της δημοσιονομικής της κατάστασης, προκειμένου να μην υπάρχουν καταστάσεις ανέχειας και προβλήματα βασικής επιβίωσης μεταξύ των μελών της κοινωνίας που την αποτελούν.

Η σημερινή γενική κρίση θα μετατραπεί μελλοντικά σε ατομική αν δεν πάρουμε έγκαιρα μέτρα. Αν κάποιος θέλει να εξασφαλίσει ένα αξιοπρεπές επίπεδο ζωής κατά την περίοδο της συνταξιοδότησης του, θα πρέπει να ενεργήσει άμεσα προς μία κατεύθυνση, την Ασφάλεια Ζωής, διότι δεν υπάρχει μηχανισμός συνταξιοδότησης ανώτερος από ένα ασφαλιστήριο συμβόλαιο.


Λόγοι για τους οποίους κάνουμε Aσφάλιση Σύνταξης

Όφελος από τη διάρκεια

Ένα πρόγραμμα συνταξιοδότησης έχει πολύ καλύτερο αποτέλεσμα όταν υπάρχει μεγάλη διάρκεια. Η αναλογία ποσού αποταμίευσης και ποσού σύνταξης είναι καλύτερη όταν υπάρχει μεγάλη διάρκεια προγράμματος.

Όφελος από το επιτόκιο

Τα επιτόκια στην ιδιωτική ασφάλιση τα τελευταία έτη έχουν μια φθίνουσα πορεία με αποτέλεσμα σήμερα να αγοράζουμε πιο ακριβά τη σύνταξη από ότι πριν δύο χρόνια. Αυτό σημαίνει πως σήμερα θα αγοράζετε πιο φθηνά τη σύνταξη από ότι τα επόμενα χρόνια. Το υψηλό εγγυημένο επιτόκιο μπορεί να λειτουργήσει μόνο προς όφελός σας και φυσικά είναι πολλαπλάσιο ενός λογαριασμού ταμιευτηρίου.

Παρότρυνση αποταμίευσης

Κατεξοχήν ο ελληνικός λαός έχει τη διάθεση της αποταμίευσης αλλά σε άτακτα διαστήματα και όχι οργανωμένα. Ένα συνταξιοδοτικό πρόγραμμα σας βοηθάει να αποταμιεύετε με οργανωμένο τρόπο, με σύνεση και ουσιαστικά βοηθάει να παράγετε εισόδημα για τα χρόνια που δε θα μπορείτε να είστε παραγωγικοί λόγω ηλικίας.

Ασφάλιση Ζωής

Τα συνταξιοδοτικά προγράμματα μπορούν ως ένα βαθμό να λειτουργήσουν και ως ασφάλιση ζωής, αφού σε περίπτωση απώλειας ζωής του ασφαλισμένου:α) κατά τη διάρκεια του προγράμματος σημαίνει πως η οικογένειά του θα λάβει όλο το ποσό που βρίσκεται στο λογαριασμό σας ως εφάπαξβ) μετά τη λήξη του προγράμματος μπορεί να συνταξιοδοτήσει τα μέλη της οικογένειάς σας.

Συμπλήρωση κοινωνικής σύνταξης

Είναι ευρέως πλέον γνωστό ότι οι μειώσεις αλλά και το νέο σύστημα υπολογισμού των συντάξεων, στερεί τη δυνατότητα αξιοπρεπούς διαβίωσης κατά την τρίτη ηλικία. Ένα συμπληρωματικό ποσό το οποίο θα λάβετε από το συνταξιοδοτικό σας πρόγραμμα, θα αυξήσει τις οικονομικές σας δυνατότητες.Εχετε ερωτησεις για τα προγραμματα συνταξης;

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Οι ερωτήσεις σας


Ολα τα Ασφαλιστικα Προγραμματα


To βρισκεις χρησιμο; Μοιρασου το!


Γνωρίστε τις επιλογές σας!

Η γνώση είναι δύναμη και για να μάθει κάποιος τι καλύτερο μπορεί να κάνει γι’ αυτόν και την οικογένειά του, θα πρέπει να ρωτήσει. Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε τις επιλογές σας.

 

Ρωτήστε μας σήμερα!