Προστασία Οικογένειας


Το γνωρίζουμε όλοι μας!

Η απόλαυση της ζωής με τους αγαπημένους μας ανθρώπους είναι ανεκτίμητης αξίας.


Όταν αναλαμβάνουμε να κάνουμε οικογένεια αναλαμβάνουμε μια πολύ σημαντική δέσμευση... Να είναι καλά οι δικοί μας άνθρωποι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες.

- #

Η απόλαυση της ζωής με τους αγαπημένους μας ανθρώπους είναι ανεκτίμητης αξίας. Η οικογένειά σας σήμερα στηρίζεται στο εισόδημά σας και τα σχέδια του μέλλοντος είναι άμεσα εξαρτημένα από αυτό.

Η ασπίδα προστασίας της δικής σας ζωής αλλά και της οικογενείας σας είναι σημαντική και εφικτή ταυτόχρονα προκειμένου να αντιμετωπίσετε απρόβλεπτα γεγονότα. Γεγονότα που καθημερινά βλέπουμε γύρω μας δημιουργούν την ανάγκη να σκεφτούμε τα αγαπημένα μας πρόσωπα.

  • Πως θα ανταπεξέλθουν για να διατηρήσουν το βιοτικό τους επίπεδο;
  • Πως θα αντιμετωπίσουν τα οικονομικά ανοίγματα που έχουμε κάνει;
  • Πώς θα εξασφαλίσουμε όσα έχουμε δημιουργήσει έως σήμερα;

Όταν αναλαμβάνουμε να κάνουμε οικογένεια αναλαμβάνουμε μία πολύ σημαντική δέσμευση. Να είναι καλά οι δικοί μας άνθρωποι κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες. Όμως αν κάτι απρόβλεπτο συμβεί κι εμείς δεν μπορούμε πλέον να σταθούμε δίπλα τους για να τους προσφέρουμε όλα όσα θα θέλαμε;

  • Υπάρχει η δυνατότητα στον άλλο γονέα να σηκώσει μόνος πια το βάρος της υποστήριξης της οικογένειας με όλα όσα πρέπει να παρέχει;
  • Υπάρχει η δυνατότητα να τα παρέχει όλα χωρίς να οδηγηθεί σε κινήσεις επιπλέον εργασίας, ώστε να καλύψει αυτό το κενό και χωρίς παράλληλα να στερεί την παρουσία του λόγω έλλειψης χρόνου από τα παιδιά, που πλέον θα τον χρειάζονται περισσότερο;

Η ασφάλιση της απώλειας ζωής είναι μια κάλυψη που πλέον αποτελεί το πρώτο μέλημα ενός οικογενειάρχη, ώστε να εξασφαλίσει την οικογένειά του, εάν ο ίδιος δεν είναι σε θέση να παράγει εισόδημα (Μόνιμη Ολική Ανικανότητα) ή προκύψει απώλεια ζωής.

Η ομάδα μας έχει την απαιτούμενη κατάρτιση, ώστε να προτείνει την κατάλληλη Ασφάλιση Ζωής για εσάς και να σταθεί δίπλα στην οικογένειά σας.

Εξασφαλίστε την οικογένειά σας έναντι των απρόβλεπτων κινδύνων της ζωής, που δημιουργούν ανάγκες τις οποίες μόνο εσείς μπορείτε να προβλέψετε.


Λόγοι για τους οποίους κάνουμε Aσφάλιση Ζωής

Διατήρηση οικογενειακού επιπέδου ζωής

Η οικογένειά σας θα διατηρήσει το επίπεδο ζωής της σε ικανοποιητικό βαθμό που εσείς έχετε εξασφαλίσει.

Εκπλήρωση μελλοντικών στόχων της οικογένειας

Εξασφαλίζετε την εκπλήρωση μελλοντικών στόχων της οικογένειας όπως οι σπουδές των παιδιών σας.

Κάλυψη άμεσων εξόδων

Η οικογένεια έχει τη δυνατότητα να καλύψει τα έκτακτα έξοδα που δημιουργούνται από την απώλεια του ανθρώπου τους.

Κάλυψη δανείων

Εάν έχετε οικονομικά ανοίγματα σίγουρα επιθυμείτε να μην βαρύνουν την οικογένειά σας.

Κάλυψη φόρων κληρονομιάς

Η ύπαρξη περιουσίας δε σημαίνει ότι είναι άμεσο χρήμα για την οικογένεια και φυσικά δημιουργεί επιπλέον οικονομικά βάρη. Είναι πολύ σημαντικό να έχει η οικογένεια τη δυνατότητα να τα καλύψει χωρίς να μπει σε άλλες διαδικασίες δανεισμού.

Κάλυψη οικογενειακών υποχρεώσεων

Πολλοί γονείς θέλουν να εξασφαλίσουν τα παιδιά τους με τον ένα ή με τον άλλο τρόπο. Εάν είναι εν ζωή να δημιουργήσουν μια παρακαταθήκη για επαγγελματική εξασφάλιση, ενώ εάν δεν είναι εν ζωή να παραδώσουν τα κεφάλαια με τα οποία θα επέλθει αυτή η εξασφάλιση.

Εξασφάλιση επιχείρησης

Δίνεται η δυνατότητα στην οικογένεια του θανόντος να εξαγοράσει το μερίδιό του και η επιχείρηση να λειτουργήσει απρόσκοπτη, αλλά και η οικογένεια να παραλάβει όσα με κόπο δημιουργήσατε.Εχετε ερωτησεις για τα προγραμματα προστασιας οικογενειας;

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Οι ερωτήσεις σας


Ολα τα Ασφαλιστικα Προγραμματα


To βρισκεις χρησιμο; Μοιρασου το!


Γνωρίστε τις επιλογές σας!

Η γνώση είναι δύναμη και για να μάθει κάποιος τι καλύτερο μπορεί να κάνει γι’ αυτόν και την οικογένειά του, θα πρέπει να ρωτήσει. Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε τις επιλογές σας.

 

Ρωτήστε μας σήμερα!