Παιδική αποταμίευση


Το γνωρίζουμε όλοι μας!

Οι σπουδές των παιδιών μας είναι υποχρέωση, αλλά και το Όνειρό μας.


Οι σπουδές των παιδιών αποτελούν για το γονιό μια από τις βασικότερες υποχρεώσεις του και συνάμα ένα από τα μεγαλύτερα όνειρά του που θέλει να κάνει πραγματικότητα γι’ αυτά. Όμως πόσο εφικτό είναι αυτό στις ημέρες μας όταν όπως αναφέρει και η πιο πρόσφατη ειδησεογραφία πολλοί νέοι φοιτητές «Λένε αντίο στη φοιτητική ζωή λόγω της κρίσης».

Όταν η αποταμίευση όμως γίνει μέρος του οικογενειακού προϋπολογισμού, ακόμα και με μικρά ποσά, ακόμη και με ένα ευρώ την ημέρα, χρόνο με το χρόνο, θα αποτελεί μια μεγάλη επένδυση, έτοιμη να αποδώσει.

Στην κατεύθυνση αυτή έχουμε να σας προτείνουμε το πρόγραμμα «Εθνική και Παιδί», έναν ευέλικτο μηχανισμό για να διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε τον αποταμιευτικό σας σχεδιασμό και να εξασφαλίσετε τα παιδιά σας με τους καλύτερους όρους.

Έτσι ο γονιός, και όποιος άλλος επιθυμεί μπορεί να επιλέξει το ποσό που θέλει να αποταμιεύει κάθε φορά και η ΕΘΝΙΚΗ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ από την πλευρά της, εγγυάται ότι το παιδί σας θα λάβει το εγγυημένο από την έναρξη του Προγράμματος ποσό στην ηλικία που εσείς θα επιλέξετε, ως:

  • μηνιαίο εισόδημα, για συγκεκριμένη χρονική περίοδο, καλύπτοντας έτσι τα έξοδα των σπουδών
  • ή εγγυημένο εφάπαξ ποσό

Επιπλέον, το πρόγραμμα «Εθνική και Παιδί» ολοκληρώνει το σκοπό του, ακόμα και αν απρόβλεπτα γεγονότα σας εμποδίζουν να συνεχίσετε την χρηματοδότηση του. Η σημαντικότατη αυτή κάλυψη, ονομάζεται Απαλλαγή Πληρωμής Ασφαλίστρου και ενεργοποιείται σε περίπτωση Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας ή απώλειας ζωής του γονέα.

Η ενεργοποίηση αυτή σημαίνει ότι η Εθνική αναλαμβάνει η ίδια την κάλυψη του υπολειπόμενου ασφαλίστρου και σας εγγυάται την πλήρη ισχύ και ομαλή συνέχιση του ασφαλιστηρίου του παιδιού σας, με στόχο να ολοκληρώσει το έργο που ξεκινήσατε και το παιδί σας να λάβει τη συγκεκριμένη παροχή στην ηλικία που επιλέξατε.

Η Ομάδα μας είναι στη διάθεση σας και με βάση τα στοιχεία και τις ανάγκες σας, θα προετοιμάσουμε μια ολοκληρωμένη μελέτη, η οποία θα ταιριάζει στους δικούς σας στόχους και στις δικές σας προτεραιότητες.


Λόγοι για τους οποίους κάνουμε Παιδική Αποταμίευση

Δημιουργία κεφαλαίου

Ως γονείς έχετε τη θέληση να κατοχυρώσετε όσο γίνεται το καλύτερο μέλλον για το παιδί σας. Με τη γέννηση του παιδιού αποταμιεύετε και φυσικά μαζί με εσάς αποταμιεύουν οι παππούδες και οι γιαγιάδες έχοντας ως σκοπό τη δημιουργία ενός κεφαλαίου, το οποίο θα λάβει το παιδί ώστε να βοηθηθεί στο ξεκίνημα της αυτόνομης ζωής του. Πόσο πιο σίγουροι θα νιώθατε για την έναρξη της επαγγελματικής σας πορείας ή την έναρξη των σπουδών σας εάν οι γονείς σας εξασφάλιζαν για εσάς ένα σημαντικό χρηματικό ποσό, ώστε να έχετε τη δυνατότητα των επιλογών; Κάντε το για το παιδί σας.

Όφελος από το επιτόκιο

Ένα πρόγραμμα παιδικής αποταμίευσης δεσμεύει για εσάς ένα υψηλό επιτόκιο καθ’ όλη τη διάρκεια του προγράμματος, ώστε να σας βοηθήσει να πολλαπλασιάσετε τις αποταμιεύσεις σας με ασφάλεια.

Εξασφάλιση κεφαλαίου

Η εξασφάλιση αυτού του κεφαλαίου είναι η σημαντικότερη. Σε περίπτωση απώλειας ζωής ή Μόνιμης Ολικής Ανικανότητας του γονέα η παιδική αποταμίευση δεν επιβαρύνει κανέναν άλλο, το πρόγραμμα συνεχίζεται από την Εθνική Ασφαλιστική και το παιδί λαμβάνει το συμφωνηθέν κεφάλαιο στην ηλικία που ορίστηκε από εσάς.

Παρότρυνση αποταμίευσης

Σας βοηθάει να αποταμιεύετε οργανωμένα το ποσό που δύναστε, ώστε να έχετε τη δυνατότητα να φτάσετε στο σκοπό σας και το παιδί σας να λάβει το ποσό που δικαιούται στη λήξη του προγράμματος.


Εχετε ερωτησεις για τα προγραμματα παιδικης αποταμιευσης;

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Οι ερωτήσεις σας


Ολα τα Ασφαλιστικα Προγραμματα


To βρισκεις χρησιμο; Μοιρασου το!


Γνωρίστε τις επιλογές σας!

Η γνώση είναι δύναμη και για να μάθει κάποιος τι καλύτερο μπορεί να κάνει γι’ αυτόν και την οικογένειά του, θα πρέπει να ρωτήσει. Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε τις επιλογές σας.

 

Ρωτήστε μας σήμερα!