Κατοικία


Το γνωρίζουμε όλοι μας!

Το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο του Έλληνα πολίτη είναι η κατοικία του.


Το σημαντικότερο περιουσιακό στοιχείο που έχει αποκτήσει τις τελευταίες δεκαετίες ο Έλληνας πολίτης είναι η κατοικία του.  Έχει αποκτήσει την κατοικία αυτή είτε μέσω δανείου, είτε την κληρονόμησε, είτε με τους κόπους μίας ζωής. Αυτούς τους κόπους είναι σημαντικό ο κάθε ένας από εμάς να τους προστατέψει.

Όλος ο ιδρώτας και ο πόνος για να αποκτήσει κάποιος μία κατοικία μπορεί να χαθεί εξαιτίας των καταστροφικών συνεπειών μίας πυρκαγιάς ή ενός σεισμού. Ο μόνος τρόπος για να προστατευθούν οι κόποι μας είναι η ασφάλιση της κατοικίας έναντι αυτών και πολλών άλλων κινδύνων. Μπορεί λοιπόν να επιλεγεί η κάλυψη του κτιρίου, του περιεχομένου της κατοικίας ή και των δύο.

Με ένα μικρό ποσό ετησίως και ανάλογα με τα τετραγωνικά μέτρα και το είδος της κατοικίας, κύριας ή εξοχικής, μπορούμε να προστατέψουμε το σημαντικότερο περιουσιακό μας στοιχείο από καλύψεις όπως ενδεικτικά αναφέρονται:

  • Πυρκαγιά
  • Σεισμός
  • Θύελλα ή καταιγίδα
  • Πλημμύρα
  • Διάρρηξη σωληνώσεων
  • Κλοπή
  • Έξοδα μηχανικών και αρχιτεκτόνων
  • Κακόβουλες πράξεις και βανδαλισμούς
  • Μία σειρά άλλων κινδύνων

Εξασφαλίστε λοιπόν την ηρεμία και την ασφάλειά σας, προστατεύοντας την κατοικία σας. Είμαστε στην διάθεσή σας για να σας προτείνουμε το πρόγραμμα κάλυψης που ταιριάζει καλύτερα σε εσάς.


Λόγοι για τους οποίους κάνουμε Ασφάλιση Κατοικίας

Εϊναι η πιο οικονομική λύση

Η όποια ζημία μπορεί να προκληθεί στο σπίτι σας έχει άμεσο αντίκτυπο στα οικονομικά σας διαθέσιμα. Είναι πιο οικονομική η κάλυψη μιας ασφάλισης κατοικίας παρά η κάλυψη της ζημίας, που σαφώς είναι πολλαπλάσια του ασφαλίστρου.

Δεν υπάρχει ανησυχία

Οι περισσότεροι Έλληνες έχουν ιδιόκτητη κατοικία, είτε με δάνειο να εκκρεμεί, είτε όχι. Φανταστείτε την ηρεμία που μπορείτε να νιώθετε όταν γνωρίζετε πως σε οποιονδήποτε κίνδυνο θα αναλάβει η Ασφαλιστική την κάλυψη των εξόδων κι εσείς θα εξακολουθείτε να απολαμβάνετε τη θαλπωρή ενός σπιτιού, του δικού σας σπιτιού!

Απαγκίστρωση από τις κρατικές αποζημιώσεις

Δυστυχώς συνεχόμενα είναι τα φαινόμενα καταστροφής περιουσίας, εξαιτίας κακοτεχνιών στις δημόσιες υποδομές. Δεν είναι προτιμότερο να έχει αναλάβει την αποπλήρωση μια ιδιωτική εταιρεία με συγκεκριμένους όρους, παρά το δαιδαλώδες ελληνικό σύστημα;

Σεισμός

Σε μια σεισμογενή γειτονιά του πλανήτη, με νωπές μνήμες μεγάλων καταστροφών από το σεισμό, η εξασφάλιση ότι η κατοικία μου, η περιουσία μου, η επένδυσή μου είναι ασφαλής προσφέρει ηρεμία.


Εχετε ερωτησεις για τα προγραμματα κατοικιας;

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Οι ερωτήσεις σας


Ολα τα Ασφαλιστικα Προγραμματα


To βρισκεις χρησιμο; Μοιρασου το!


Γνωρίστε τις επιλογές σας!

Η γνώση είναι δύναμη και για να μάθει κάποιος τι καλύτερο μπορεί να κάνει για την οικογένεια και την περιουσία του, θα πρέπει να ρωτήσει. Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε τις επιλογές σας.

 

Ρωτήστε μας σήμερα!