Κάλυψη Στεγαστικού


Το γνωρίζουμε όλοι μας!

Η ασφάλιση του στεγαστικού μας δανείου προστατεύει τους δικούς μας ανθρώπους, αλλά και την περιουσία μας.


Υπάρχουν 2 περιπτώσεις κατά τις οποίες δεν υπάρχει δυνατότητα να πληρωθεί το στεγαστικό δάνειο. Η περίπτωση να μην βρίσκεται εν ζωή ο δανειολήπτης ή η περίπτωση να μην έχει τη δυνατότητα να παράγει εισόδημα λόγω μόνιμης ολικής ανικανότητας.

Αν σκεφτούμε επιπλέον και το γεγονός ότι συνήθως σε ένα στεγαστικό δάνειο συμμετέχουν παραπάνω από ένας δανειζόμενοι και ίσως έχει δοθεί για εγγύηση στην τράπεζα, πέραν του ακίνητου αγοράς και επιπλέον ακίνητο η ευθύνη μεγαλώνει.

Στην περίπτωση που υπάρχει απώλεια ζωής οι υπόλοιποι δανειζόμενοι και οι εγγυητές αναλαμβάνουν την υποχρέωση πληρωμής του δάνειου.

Εκεί έρχεται η δική μας ευθύνη όσον αφορά την προστασία τόσο της οικογένειας μας, όσο και των ανθρώπων που μας εμπιστεύτηκαν και έδωσαν την εγγύησή τους ως προς την σωστή πληρωμή του στεγαστικού μας δανείου.

Στην μόνιμη ολική ανικανότητα δεν μπορούμε να εργαστούμε για να παράγουμε εισόδημα ώστε να τακτοποιούμε τις δόσεις του δάνειου μας και το πρόβλημα εντείνεται.

Η ασφάλιση του στεγαστικού δάνειου ακολουθεί το οφειλόμενο ποσό, προστατεύει τους δικούς μας ανθρώπους και την προσημειωμένη περιουσία μας.


Λόγοι για τους οποίους κάνουμε Ασφάλιση Κάλυψης Στεγαστικού

Ατομική Ασφάλιση

Δικαιούχος είναι η οικογένεια σας και όχι η Τράπεζα. Το κεφάλαιο λαμβάνεται από την οικογένεια, η οποία έχει τη δυνατότητα να αποπληρώσει το υπολειπόμενο κεφάλαιο ή να διαχειριστεί όπως κρίνει το κεφάλαιο.

Κάλυψη οικονομικών βαρών

Η οικογένεια παραμένει στη στοργή του σπιτιού και κάνει ένα νέο ξεκίνημα χωρίς να ανησυχεί για τη στέγη.


Εχετε ερωτησεις για τα προγραμματα καλυψης στεγαστικου;

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Οι ερωτήσεις σας


Ολα τα Ασφαλιστικα Προγραμματα


To βρισκεις χρησιμο; Μοιρασου το!


Γνωρίστε τις επιλογές σας!

Η γνώση είναι δύναμη και για να μάθει κάποιος τι καλύτερο μπορεί να κάνει για την οικογένεια και την περιουσία του, θα πρέπει να ρωτήσει. Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε τις επιλογές σας.

 

Ρωτήστε μας σήμερα!