Επιχείρηση


Το γνωρίζουμε όλοι μας!

Το σπουδαιότερο περιουσιακό στοιχείο του σύγχρονου επιχειρηματία είναι η επιχείρησή του. Θέλουμε Σιγουριά και Άνεση!


Αν ρωτήσουμε τον σύγχρονο επιχειρηματία ποιο είναι το σπουδαιότερο περιουσιακό του στοιχείο είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα μας απαντήσει πως είναι η επιχείρησή του. Είναι λογικό άλλωστε καθώς όσο υφίσταται και υπάρχει η επιχείρηση ο επιχειρηματίας μπορεί να συντηρεί το σπίτι του, την οικογένεια του και την επιβίωση της ίδιας της επιχείρησης.

Όμως μία επιχείρηση μπορεί να καταστραφεί μερικώς ή ολικώς, όσο σκληρή και αν ακούγεται αυτή η λέξη, εξαιτίας κάποιων τυχαίων γεγονότων που μπορεί να συμβούν όπως μία πυρκαγιά, ένας σεισμός ή και μία κλοπή. Σε αυτή την περίπτωση το πλήγμα για τον επιχειρηματία είναι μεγάλο και ανάλογα με την έκταση της ζημιάς μπορεί να είναι καταστροφικό και ίσως να σημάνει το τέλος της επιχείρησης.

Για να αποφευχθεί αυτό το δυσάρεστο συμβάν και να συνεχιστεί η ομαλή λειτουργία της επιχείρησης, η ομαλή διαβίωση της οικογένειας του επιχειρηματία, αλλά και των εργαζομένων που συντηρεί, ο πιο αποτελεσματικός τρόπος είναι η ασφάλιση της επιχείρησης έναντι αυτών και πολλών ακόμη κινδύνων.

Υπάρχει η δυνατότητα να καλυφθεί το κτιριακό μέρος – οι εγκαταστάσεις, το περιεχόμενο της επιχείρησης, δηλαδή ο πάγιος εξοπλισμός και τα εμπορεύματα ή και τα δύο μαζί. Η κάλυψη μπορεί να ισχύσει για μία σειρά κινδύνων οι οποίοι όμως θα αποφασιστούν αφού ο επιχειρηματίας συμβουλευθεί τον εξειδικευμένο ασφαλιστικό σύμβουλο της ΕΘΝΙΚΗΣ ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗΣ στον κλάδο της ασφάλισης επιχειρήσεων, ο οποίος και θα προτείνει στον επιχειρηματία ανάλογα με το είδος, το μέγεθος και την δραστηριότητα της επιχείρησης το κατάλληλο πρόγραμμα ασφάλισης μέσα από μία ευρεία γκάμα παροχών, καλύψεων και προγραμμάτων.


Λόγοι για τους οποίους κάνουμε Ασφάλιση Επιχείρησης

Διασφάλιση της συνέχειας της επιχείρησης

Διασφάλιση της συνέχειας της επιχείρησης με την ασφάλιση πυρός στις εγκαταστάσεις και στο περιεχόμενο, σε περίπτωση ζημιάς. Τα παραδείγματα πολύ μεγάλων εταιρειών που συνεχίζουν να υφίστανται έχοντας εισπράξει αποζημιώσεις είναι πάρα πολλά.

Διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρίας

Διασφάλιση της απρόσκοπτης λειτουργίας της εταιρίας με την ασφάλιση απώλειας κερδών σε περίπτωση επέλευσης του κινδύνου, ιδιαίτερα για ανελαστικές υποχρεώσεις.

Προστασία των μελών του Δ.Σ.

Προστασία των μελών του Δ.Σ από απαιτήσεις μετόχων εξαιτίας οικονομικής ζημιάς με την κάλυψη της αστικής ευθύνης μελών Δ.Σ.

Προστασία της εταιρίας από απαιτήσεις ιδιωτών

Προστασία της εταιρίας από απαιτήσεις ιδιωτών εξαιτίας αστοχίας του προϊόντος με την κάλυψη της αστικής ευθύνης προϊόντος.

Προβολή της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης

Προβολή της εταιρικής κοινωνικής ευθύνης με ομαδικά προγράμματα ασφάλισης υγείας και σύνταξης για τους εργαζομένους, εκμεταλλευόμενη και τις ευεργετικές διατάξεις του ν.4172 για τις εταιρικές φοροαπαλλαγές.


Εχετε ερωτησεις για τα προγραμματα επιχειρησης;

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Οι ερωτήσεις σας


Ολα τα Ασφαλιστικα Προγραμματα


To βρισκεις χρησιμο; Μοιρασου το!


Γνωρίστε τις επιλογές σας!

Η γνώση είναι δύναμη και για να μάθει κάποιος τι καλύτερο μπορεί να κάνει γι’ αυτόν και την επιχείρησή του, θα πρέπει να ρωτήσει. Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε τις επιλογές σας.

 

Ρωτήστε μας σήμερα!