Διασφάλιση Εισοδήματος


Το γνωρίζουμε όλοι μας!

Το εισόδημα που παράγουμε είναι το μεγαλύτερο σε οικονομική αξία αγαθό μας.


Σήμερα παράγετε εισόδημα βάσει του οποίου έχετε καθορίσει τα έξοδά σας και φυσικά αυτό είναι που ορίζει το βιοτικό σας επίπεδο. Το εισόδημα που παράγετε είναι το μεγαλύτερο σε οικονομική αξία αγαθό σας.

Εάν λόγοι υγείας καθιστούν αδύνατη την παραγωγή εισοδήματος για συγκεκριμένο χρονικό διάστημα θα μπορέσετε να αντεπεξέλθετε στις απαιτήσεις των οικονομικών σας υποχρεώσεων;

Τα περισσότερα ταμεία κοινωνικής ασφάλισης δεν έχουν προβλέψει παροχή ή είναι σαφώς μειωμένη με αποτέλεσμα να μην επαρκεί στην κάλυψη των μηνιαίων εξόδων της οικογένειας. Σίγουρα λοιπόν θα χρειαστεί να χρησιμοποιήσετε ποσά που αποταμιεύσατε με πολύ κόπο, ενώ σε κάποιες περιπτώσεις δεν υπάρχουν καθόλου αποταμιεύσεις.

Η κάλυψη της Διασφάλισης Εισοδήματος έρχεται να καλύψει τα εισοδηματικά κενά που δημιουργούνται. Όταν δηλαδή για λόγους υγείας δεν υπάρχει δυνατότητα εργασίας, λαμβάνετε κάθε μήνα αποζημίωση στο ύψος του ποσού που εσείς έχετε καθορίσει, με αποτέλεσμα την κάλυψη των εξόδων σας, χωρίς να συσσωρεύονται οικονομικές υποχρεώσεις.


Λόγοι για τους οποίους κάνουμε Διασφάλιση Εισοδήματος

Καταβολή ημερήσιας αποζημίωσης

Η ημερήσια αποζημίωση καταβάλλεται για το χρονικό διάστημα που θα απέχετε από την εργασία λόγο ανικανότητας (ατύχημα ή και ασθένεια) ενώ τα έξοδα συνεχίζουν και τρέχουν.

Διατήρηση σταθερού ασφαλίστρου

Το ασφάλιστρο διατηρείται σταθερό και αλλάζει μόνο αν υπάρχει επίταση ή μείωση κίνδυνου (αλλαγή επαγγέλματος, διακοπή κάποιου hobby κ.τ.λ.)

Μένετε εντός οικονομικού προϋπολογισμού

Είναι ένας τρόπος να καλύψετε το εισοδηματικό κενό που δημιουργείται όταν για λόγους υγείας δεν μπορείτε να εργαστείτε. Λαμβάνετε αποζημίωση και έχετε τη δυνατότητα να καλύψετε τα τρέχοντα έξοδα της οικογένειάς σας, της επιχείρησής σας κ.λ.π.

Δεν εκταμιεύετε

Η ασφάλιση αυτή σας δίνει τη δυνατότητα να μην εκταμιεύσετε ποσά που με κόπο δημιουργήσατε ώστε να καλύψετε πρόσκαιρες οικονομικές ανάγκες.

Συνεχίζετε να προσφέρετε

Το βάρος της κάλυψης των εξόδων δεν βαραίνει το άλλο μέλος της οικογένειας ή τον συνεργάτη. Συνεχίζεται να προσφέρετε οικονομικά και εστιάζετε στην καλύτερη αποκατάσταση της υγείας σας.


Εχετε ερωτησεις για τα προγραμματα διασφαλισης εισοδηματος;

Το όνομά σας (απαραίτητο)

Το email σας (απαραίτητο)

Οι ερωτήσεις σας


Ολα τα Ασφαλιστικα Προγραμματα


To βρισκεις χρησιμο; Μοιρασου το!


Γνωρίστε τις επιλογές σας!

Η γνώση είναι δύναμη και για να μάθει κάποιος τι καλύτερο μπορεί να κάνει γι’ αυτόν και την οικογένειά του, θα πρέπει να ρωτήσει. Έχετε δικαίωμα να γνωρίζετε τις επιλογές σας.

 

Ρωτήστε μας σήμερα!